Veelgestelde vragen

Wat is het doel van dit Leerjaar?
Het doel van het Leerjaar Spiritualiteit van de Westerhelling is om jonge mensen, de huidige generatie twintigers en dertigers, te leren de reeds aanwezige spiritualiteit in hun dagelijks leven te herkennen, deze te voeden en te verdiepen.

Waar is het te doen?
Het Leerjaar Spiritualiteit is één van de activiteiten van Leerhuis Westerhelling. Wij zijn te vinden op Sophiaweg 4, 6523 NJ Nijmegen. Tel: 024 – 3 607 409.

Voor wie is het Leerjaar?
De huidige generatie twintigers en dertigers.

Kan ik overnachten?
In het Stiltehuis en op de Westerhelling zijn in totaal 13 kamers beschikbaar. Wees er op tijd bij als je graag wilt overnachten. We gaan ervan uit dat deelnemers uit Nijmegen en nabije omgeving thuis slapen, omdat er niet voor iedereen een kamer is. Voor mensen die graag willen overnachten, vragen we per overnachting € 5,- extra. Zie ook de kosten voor deelname.

Maaltijden: zijn deze vegetarisch?
Ja, alle maaltijden zijn vegetarisch. De maaltijden zijn eenvoudig.

Vrijdag:
De lunch en de warme maaltijd worden verzorgd.

Zaterdag:
Ontbijt: wordt verzorgd.

Wanneer is mijn inschrijving definitief?
Je inschrijving is definitief als je het bedrag van deelname overgemaakt hebt op het aangegeven banknummer. Je ontvangt dan van ons secretariaat een bevestiging van ontvangst en inschrijving.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden?
Dit kan tot 1 augustus 2019.

Wanneer hoor ik iets van jullie?
Zodra het bedrag voor deelname overgemaakt is op het aangegeven bankrekeningnummer krijg je van ons secretariaat een bevestiging.    Voor 1 augustus 2019 krijg je een mail met meer informatie over (de start van) het Leerjaar.